MHP'nin vekil adayından İYİ Partililere çağrı: Kapımız size sonuna kadar açık

MHP'nin Maraş milletvekili adaylarından Ertuğrul Doğan, İYİ Partililere çağrıda bulunarak, "MHP'nin kapıları sonuna kadar sizlere açık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP'nin milletvekili aday listelerinde Maraş'tan aday gösterilen Zuhal Karakoç Dora, Turan Şahin, Ertuğrul Doğan, Ömer Özkan, Aziz Kömürcü, Hüseyin Çiçek, Sermet Yıldız ve Mesut Çakar, düzenlenen bir toplantıyla partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Daha sonra milletvekili adayları sırasıyla bir konuşma yaptı. 

'İYİ PARTİ'YE GÖNÜL VEREN HER SEÇMEN BİZİM KARDEŞİMİZ'

İYİ Parti ve CHP'nin üst kademesinin hiçbir zaman gerçekleri söylemediğini ileri süren adaylardan Ertuğrul Doğan, “Bir şeyi özellikle dile getirmek istiyorum. 2018 ve 2019 seçimlerinde il başkanıydım. Biz o gün ne demiştik? Dedik ki, 'Zillet ittifakına oy vermeyin ama oy veren hiçbir vatandaşımızla da bizim sorunumuz yok. İYİ Parti'ye gönül veren her seçmen bizim kardeşimiz'. Ama kardeşlerimize ısrarla şunu söyledik, 'Bakınız bu İYİ Parti ve CHP üst kademesi size gerçekleri söylemiyor. HDP ile iş birliği yaptılar' dedik” ifadelerini kullandı.

'İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MASADAN KALKTI, SONRA TALİMATLA OTURDU'

“Gerek sosyal medyada gerekse bazı mensupları bu konuştuklarımızı ters bir şekilde yazdılar” diyen Doğan, “Dün, birbirine katil diyenler, birbirini eleştirenler, 6'lı artı görünmeyen, 7'li ittifakla bugün bir araya gelmişlerdir. İYİ Parti'ye gönül veren kardeşlerimize şunu söylüyoruz, MHP'nin kapıları sonuna kadar sizlere açık. Çünkü gördünüz ki sayın genel başkan masaya oturdu kendi iradesiyle kalktı ama birilerinin talimatıyla tekrar masaya döndü. Vatanını, milletini, bayrağını seven herkesten öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Ve milletvekilliğinde MHP'ye destek istiyoruz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)