MHP İstanbul açıkladı: Kurum için sokak sokak dolaşacağız

MHP İstanbul Teşkilatı yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için çalışmalara başladığını duyurdu. Açıklamada polemik ve çatışmadan uzak durulacağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

İSTANBUL - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Selim Sertel, il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Sertel, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u desteklemek için sahaya ineceklerini belirtti.

MHP İl binasındaki basın açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla İstanbul'da yerel seçim startını verdiklerini belirten Selim Sertel, "İstanbul muradına kavuşacak" dedi.

'YİNE BİR SALI GÜNÜ HUZURLARINIZDAYIZ'

Sokaklarla birlikte evleri yüksek konsantrasyon ile dolaşacaklarını sözlerine ekleyen Sertel, şöyle konuştu:

"Polemik siyasetine girmeden, çatışma ve gerginliklere müsamaha göstermeden kıymetli seçmenlerle iletişim kurup buluşacağız. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla çalışacağız. Sokak sokak dolaşacağız. İstanbul bir salı günü fethedildi. Yine bir salı günü huzurlarınızda beyanımız şudur, İstanbul muradına kavuşacak. Kararlılığımız, inancımız ve coşkumuzla birlikte hizmetlerimiz yeni Türkiye yüz yılına yakışır şekilde olacaktır."

Etiketler mhp istanbul