MHK'den Palabıyık kararı: 3-4 hafta maç verilmeyecek

Merkez Hakem Kurulu'nun Ali Palabıyık'ı birkaç hafta hiçbir maça atamayacağı öğrenildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de Ali Palabıyık'ın son maçtaki performansından memnun olmadığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de Galatasaray-Alanyaspor maçında verdiği kararlar sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen hakem Ali Palabıyık hakkında verilen karar ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Palabıyık'ı 'kızağa çekeceği' ve 3-4 hafta maç yönetmesine izin vermeyeceği öğrenildi.

Milliyet'ten Cemal Ersen'in haberine göre, Palabıyık'ın Galatasaraylı futbolcu Boey'e gösterdiği kırmızı kart Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) onay görmedi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de Palabıyık'ın yönetimini beğenmediği belirtildi. Palabıyık MHK tarafından yapılan değerlendirme sonrası genel anlamda başarısız bulunduğu için bir süre maçlara atanmayacak.

Ne olmuştu?

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, 2-2 sona eren Galatasaray-Alanyaspor maçındaki yönetimiyle büyük tepki toplamıştı. Galatasaraylı yönetici Erden Timur ve başkan Dursun Özbek, Palabıyık'ı sert şekilde eleştirmiş ve "Ligi bitirtmeyiz" demişlerdi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler ali palabıyık TFF MHK