Mevzular Açık Mikrofon'da gündem fenomenler: Oğuzhan Uğur ilk tanıtımı paylaştı

Mevzular Açık Mikrofon'un yeni bölümünden ilk tanıtım geldi. Fenomenlerin ve kara para aklama olaylarının gündem olduğu programın konukları, Murat Ağırel, Emrullah Erdinç ve Feyza Altun.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının 'Kara para' başlıklı 18. bölümünün ilk tanıtımı yayımlandı.

Programın gündemi; son günlerin en çok tartışılan konularından kara para aklama iddiaları ve fenomenlerin mal varlıkları. Programın konukları ise gazeteciler Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç ile avukat Feyza Altun.

Paylaşılan tanıtımda, fenomenlerin ve gündemin tartışmalı fenomenlerinin avukatlarının da izleyiciler arasında olduğu görüldü.

'BUNU KESMEYİN...'

Programın tanıtım videosunun başında Feyza Altun'un "Rüşvetle, parayla vatandaşın adalet duygusunu sekteye uğratan, rüşvetle suçu örtbas eden, mesleğini satan şerefsizdir, haysiyetsizdir, bu mesleğe yakışmaz, siz şerefsizsiniz, haysiyetsizsiniz. Bunu kesmeyin, kesmeyin bunu" sözleri duyuluyor.

Murat Ağırel ise "Bak sana yemin ediyorum ben gazeteciyim, 5 tane kitap çıkardım ben sizden daha çok vergi verdim. Benim arabam yok, motorum var" şeklinde konuştu.

Emrullah Erdinç, Özlem-Tayyar Öz çiftinin avukatına "Sosyal medyada müvekkillerinizin paylaşmış olduğu altın görüntüleri vardı. Onlar gerçek mi sahte mi?" diye sordu. Avukat "Onlar sahte" yanıtını verince Erdinç "O zaman müvekkilleriniz yalancı mı yani sosyal medyada yalancılık mı yapıyor" dedi.

 

Öte yandan Feyza Altun'un "200-300 milyon da az değil mi para aklamak için ya" deyince Ağırel "200-300 milyon nasıl az olur Feyza ya sen nasıl bir paradan bahsediyorsun" yanıtını verdi. Altun ise "Dilan Polat benim dimağımı yukarı çıkarttı" ifadelerini kullandı.

Tanıtım videosu ise bir izleyicinin "Ben direkt bir kişi üzerinden soracağım bunu, eski İçişleri Bakanı..." sözleriyle son buluyor. (HABER MERKEZİ)