Metruk binada ceset bulundu: 5 kişi gözaltında

Pendik'te dün gece 22 yaşındaki bir genç metruk bir binada öldürüldü. Cesedi bulan polisin yaptığı araştırmanın ardından olaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Pendik'te dün gece çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 

DHA'nın aktardığına göre iki grup arasında silahlı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 22 yaşındaki Ahmet Çal'ın, metruk bir bina içerisinde başından silahla vurularak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerinde bulunan B.G. ve F.B. isimli 2 kişi emniyete götürülerek ifadeleri alındı. Öldürülen Ahmet Çal'ın arkadaşları oldukları anlaşılan iki kişi, silah sesini duyduklarında 3 kişinin olay yerinden kaçarak uzaklaştığını gördüklerini söyledi. 

İncelemeler sonucunda olaya karıştığı tespit edilen G.D., Y.D., B.G., S.K. ve A.K. yaşadıkları evlerde yakalanarak gözaltına alındı. 

Sorgulamada, G.D.'nin pompalı tüfek ile metruk binaya doğru ateş açtığı ve Ahmet Çal'ın başından vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Çeşitli suçlardan toplam 58 kayıtları olduğu belirlenen şüpheliler 'kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)