Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Yaşadıklarımı hazmetmeye çalışıyorum

Sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu 35 yaşında ortaya çıkan Duygu Nebioğlu babasının açıklama yapmasını beklediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 81 yaşındaki sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu yaşadıklarını anlattı. Yıllarca zorlu bir mahkeme süreci geçirdiğini ifade eden Duygu Nebioğlu, "Yaşadıklarımı hazmetmeye çalışıyorum. Öncelikle babamın açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.

'TEK YUMURTA İKİZİM VAR'

Bugün gündeme gelen tek yumurta ikizi iddialarına da yanıt veren Duygu Nebioğlu, "Evet bir tek yumurta ikizim var fakat mahkeme süresindeki gizlilik kararı nedeniyle detaylı bilgi şu an vermeyeceğim" ifadelerini kullandı. 

Babasıyla mahkeme kararından sonra iletişime geçmediklerini söyleyen Nebioğlu, babasının düşüncelerini kendisinin de merak ettiğini belirterek, "Önce babamın konuşmasını bekliyorum" dedi. 

METİN AKPINAR'IN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Mahkeme kararını ve kızının açıklamalarını sormak için ulaşmaya çalıştığımız Metin Akpınar ise telefonlarımızı yanıtlamazken, edindiğimiz bilgilere göre Akpınar'ın avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapması bekleniyor. 

Ne olmuştu?

Oyuncu Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahkeme kararı ile Akpınar'ın kızı olduğunun resmiyet kazandığını açıkladı. 

Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında babalık davası açıp, DNA testi yaptırdı. Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen ve gizlilik kararı bulunan dava, dün sonuçlandı. 

Annesi tarafından bir köye bırakıldığını, daha sonra devlet koruması altına alındığını ve ardından evlat edinildiğini söyleyen Nebioğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşadıklarını anlattı. Nebioğlu, "Benim adım Duygu Nebioğlu, 1988 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünya'nın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 1994 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm" diye konuştu. 

Nebioğlu, Metin Akpınar'ın babası olduğunun Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı ile resmiyete kavuştuğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş  Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşısında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağrına basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım. Bu sebeple saygıdeğer avukatlarıma ulaştım.

Bugün avukatlar Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpınar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz."

Nebioğlu ailesine de teşekkür eden Duygu Nebioğlu, "Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum. Duyguluyum" dedi.