Merve Veziroğlu uğradığı saldırıyı anlattı: 'En fazla uzaklaştırma alırım' dedi

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, saldırısına uğradığı evli olduğu Yunus Yıldırım'ın kendisine “En fazla uzaklaştırma alırım.” dediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - YouTube ve Instagram'da tasarım, mimari ve dekorasyon üzerine çektiği videolarla tanınan Merve Veziroğlu, 5 Ağustos günü İstanbul Üsküdar'daki evinde evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 

32 yerinden bıçaklanan ve hastanede yoğun bakıma alınan Veziroğlu tedavisinin ardından taburcu edildi. Saldırgan Yunus Yıldırım ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Veziroğlu, yaşadığı saldırıyla ilgili, "'Öleceksin' dedi. Gücü bana yettiği için kimse kurtaramasın diye ben tek başımayken yaptı bunu. Kendi yatak odamda direndim" dedi.

Boşanmak istediğini açıkladıktan sonra da defalarca tehditlere maruz kaldığını anlatan Veziroğlu, Yunus Yıldırım'ın kendisine “En fazla uzaklaştırma alırım” dediğini söyledi. 

Merve Veziroğlu, “Hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Annemin ve babamın hayatta olmasını kıskandı, parlayan bir insan olmamı kıskandı. İnsanlar tarafından sevilmemi kıskandı. Benim var olmamı kıskandı” diyerek, şiddet gören tüm kadınlar için adalet çağrısı yaptı. (HABER MERKEZİ)