Menekşe Tokyay köşe yazıları ve söyleşileriyle Gazete Duvar’da

Menekşe Tokyay çarşamba ve pazar günleri köşe yazılarıyla, ayrıca hafta içi çeşitli video ve yazılı söyleşileriyle Gazete Duvar'da yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - On bir yıldır çeşitli uluslararası haber ajanslarının Türkiye muhabirliğini yapmakta olan gazeteci-yazar Menekşe Tokyay, köşe yazıları ve söyleşileriyle Gazete Duvar ailesine katılıyor.

Tokyay, çarşamba ve pazar günleri uluslararası ilişkiler, sosyal politika, sanat ve iç siyasetle ilgili köşe yazılarıyla okurlarının karşısına çıkacak. Ayrıca hafta içinde video ve yazılı söyleşiler yapacak.

Uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi formasyonundan gelen ve halihazırda Avrupa Birliği alanında doktora çalışmasını sürdüren Tokyay, 2010 yılından beri ulusal ve uluslararası politikayla ilgili röportaj ve analizler yaptı. Fransızca ve İngilizce’den kitaplar çevirdi.
Aynı zamanda aylık klasik müzik dergisi Andante’de köşe yazarı olan Tokyay, bir yandan da sanat alanında önde gelen isimlerle söyleşiler yaptı. Müzik alanında üstün yetenekli çocuk ve gençlerin tanıtımına ve ihtiyaçlarının saptanmasına yönelik olarak gönüllü röportaj çalışmaları yürüterek bu alanda farkındalık doğmasına katkıda bulundu.

Menekşe Tokyay’ın ilk söyleşisi yarın Gazete Duvar okurlarıyla buluşacak. (HABER MERKEZİ)