Mehmet Şimşek ve Hakan Fidan oylarını Ankara'da kullandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gölbaşı'nda oyunu kullandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise Esenler'de sandık başındaydı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kullandı. Şahin Sevin İlkokuluna gelerek 1202 numaralı sandıkta oy veren Bakan Şimşek, sandık görevlilerine başarılar diledi. Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olur inşallah." diye konuştu.

DIŞİŞLERİ HAKAN FİDAN ANKARA'DA OY KULLANDI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ankara'daki Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde kullandı. Fidan, ülke genelinde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarını belirleyecek olan yerel seçimlerde oy verme işlemini Ankara'nın Yenimahalle semtinde gerçekleştirdi. Ankara'da mukim Bakan Fidan, 14.24'te Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'ne gelerek oyunu 1230 numaralı sandıkta kullandı. Sandık görevlileriyle tokalaşan Fidan, gerekli kontrolün yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdi.

Kabinde pusulaları mühürleme işlemini tamamlayan Fidan, "Hayırlı uğurlu olsun" diyerek oy zarfını sandığa attı. Daha sonra mührü teslim ederek imza atan Fidan, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde oy kullanan vatandaşların, seçmen listesinde 332. sırada yer alan Dışişleri Bakanı Fidan'a giriş ve çıkışta ilgi göstermeleri dikkati çekti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu verdi. Esenler'deki Kemer İlkokulu'nda oyunu kullanan Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Oyumuzu İstanbul'da kullandık. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." temennisinde bulundu.

(HABER MERKEZİ)