Mehmet Ali Çelebi: Kendi kaderimi Cumhurbaşkanımızın kaderiyle birleştiriyorum

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne oradan da AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi, Tuncay Özkan'a çağrıda bulunurken "Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de istifa edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ergenekon soruşturmaları sırasında tutuklanan ve o tarihte AK Parti'ye muhalefet eden, CHP'den milletvekili seçildikten sonra istifa edip Memleket Partisi'ne geçen, oradan da istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili adayı Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından CHP'li Tuncay Özkan'la polemiğe girdi. 

Kendisinin dava adamı olduğunu belirten Mehmet Ali Çelebi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Tuncay Özkan @ATuncayOzkan sana meydan okuyorum! Ben dava adamıyım. Devletimizin ve milletimizin geleceğini Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın yönetiminde görüyorum. Kendi kaderimi Cumhurbaşkanımızın kaderi ile birleştiriyorum. Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak mücadele edeceğim. Sen Sn.Kılıçdaroğlu seçilmezse vekillik koltuğumdan vazgeçerim diyebilir misin? Kim dava kim koltuk adamı görelim!" ifadesini kullandı. 

Tuncay Özkan da şu yanıtı verdi: 

"Dava dediği sarayda olmak. Adamlık da krala soytarılık. Kralın olmazsa yoksun değil mi? Seni rüzgar gülü seni. Utanma. Zalimin sofrasında gerine gerine otur. Çünkü İzmir seni halkın sofrasına oturtmayacak. Bizim yolumuz da yoldaşlığımız da belli. Eksiği tamamlarız aşk ile. Tek kalsak da Atatürk’ün sancağını indirmeyiz yere." (HABER MERKEZİ)