Meddah ve Ortaoyunu Rasim Öztekin Sahnesi’nde

Şehir Tiyatroları, 'Vakitlerden Bir Vakit' isimli meddah ve 'Ödüllü' isimli ortaoyununu, Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde seyircisiyle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İBB Şehir Tiyatroları, geleneksel Türk tiyatrosu formlarından 'Vakitlerden Bir Vakit' isimli meddah ve 'Ödüllü' isimli ortaoyununu, Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde seyircisiyle buluşturacak. Her iki oyunun Müze Gazhane Meydan Sahne’de sahnelenmeye başlamasının ardından, yoğun istek üzerine, Avrupa yakasında da sahnelenmesi planlandı.

İstanbul’un ramazan eğlencesinin önemli bir parçası olan, Tarık Şerbetçioğlu’nun yazıp yönettiği ve Meddah rolüyle sahneye çıktığı 'Vakitlerden Bir Vakit' ve Nihat Alpteki’nin yönettiği, vaktiyle Kavuklu Hamdi ve ekibinin oynadığı 'Ödüllü', klasik sahnelenişinden ilham alarak seyircisiyle buluşuyor.

Ramazan ayı boyunca, 19, 26 Mart ve 2 Nisan Salı günleri, saat 20.30’da başlayacak ücretsiz oyunlar için seyirciler, 14 Mart Perşembe günü saat 11.00’den itibaren, Şehir Tiyatroları web sitesinden ve biletinial uygulamasından yerlerini alabilecek.

MÜZE GAZHANE PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı boyunca, 18 Mart, 25 Mart ve 1 Nisan Pazartesi günü, 'Vakitlerden Bir Vakit' 18.00’de, 'Ödüllü' 20.30’da Müze Gazhane Meydan Sahne’de seyirciyle buluşmaya devam edecek.