Marmaray ve metroda kameralı tacizi yolcular yakaladı: Tacizciyi darp ettiler

Metroda bir çocuğun görüntülerini kaydeden, Marmaray'da ise kadınların fotoğrafını çeken iki tacizci yolcuların büyük tepkisine neden oldu. Tacizciler, yaka paça darp edilerek araçtan atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marmaray ve metroda kadınları cep telefonuyla görüntülediği sırada yakalanan iki tacizci yolcular tarafından darp edilerek araçlardan atıldı.

DHA'da yer alan habere göre, Bostancı Metro istasyonunda, kız çocuğun videosunu çeken kişi, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Metrodakiler tacizcinin telefonunu alarak kontrol ettiklerinde çocuğa ait videoları buldular. Yaşanan arbede metronun kapıları açıldıktan sonra da dışarıda devam etti. Yolcular, şüpheliyi polise teslim etmek isterken kaçmayı başardı. Tacizcinin kaçtığı anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

Bir diğer olay ise dün saat 20.30 sıralarında Marmaray'ın Zeytinburnu istasyonunda yaşandı. Karşısında oturan kadınların fotoğraflarını ve videolarını çektiği diğer yolcular tarafından fark edilen tacizci yine yolcular tarafından darp edildi. O anlar da cep telefonu ile kaydedildi. (HABER MERKEZİ)