Marilyn Monroe'nun imzalı fotoğrafı 20 bin dolara satışa çıkıyor

Marilyn Monroe'nun 1953 yılında imzaladığı bir portresi 20 bin dolardan açık artırmaya çıkarılıyor. Fotoğraf, adı gizli tutulan bir koleksiyoncu tarafından satılıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Marilyn Monroe'nun imzalı bir fotoğrafı, ABD'nin Boston kentinde RR Müzayede Evi'nde 20 bin dolara açık artırmaya çıkarılıyor. Oyuncunun 1953 yılında imzaladığı fotoğrafında, "Sandra'ya en içten dileklerimle, Marilyn Monroe" notu yer alıyor.

Ntv'nin aktardığına göre, fotoğraf, adı gizli tutulan bir koleksiyoncu tarafından satılıyor. RR Müzayede Evi sözcüsü, "Bu, sarışın bombanın 1953'te şöhretinin zirvesindeyken yakalanan klasik, neredeyse hiç bozulmamış bir portresi. Monroe, üç hit filmde oynadığında bilinen bir isim haline geldi: Niagara, Erkekler Sarışınları Sever ve Milyoner Avcıları. Bu, Marilyn'in çığır açtığı yıldan imzalı, büyüleyici bir portresi" ifadelerini kullandı.

Monroe, aynı yıl, "Erkekler Sarışınları Sever" (Gentlemen Prefer Blondes) ve "Milyoner Avcıları" (How to Marry a Millionaire) filmlerindeki performanslarının ardından tanınmaya başlamıştı. Monroe, sonraki yıllarda da "Yaz Bekarı" (The Seven Year Itch - 1955) ve "Bazıları Sıcak Sever" (Some Like It Hot - 1959) filmleriyle büyük gişe başarıları elde etmişti.