Maraşlı esnaftan Mansur Yavaş'a: Başkanımız 'görmedik' dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm

AK Partili olduğunu belirten bir esnaf, Mansur Yavaş'a teşekkür ederek, "Her ne kadar bizim başkanımız ‘Kendisini görmedik’ dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, bayramın birinci gününde Maraş'taki depremzedelerle bayramlaştı. Maraş’taki buluşmanın ardından kürsüde Yavaş’ın yanına gelen bir esnaf, kendi yazıp çerçevelettiği şiiri Yavaş'a hediye etti. 

AK Partili olduğunu belirten esnaf, Yavaş'a teşekkür ederek, "Bir Maraş esnafı olarak Mansur Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Her ne kadar bizim başkanımız ‘Kendisini görmedik’ dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm, tuzum ekmeğim oldu. Teşekkür ediyorum" dedi. 

Ne olmuştu?

Maraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Maraş’taki yardımları hakkında "Kendisini görmedim. Gelmiş gitmiş diyorlar. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" demişti.