Mansur Yavaş: Son dönemimizde engellemelere takılmadan hizmet etmek istiyoruz

Belediye meclisi seçimi için de destek isteyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Son dönemimizde engellemelere takılmadan, sizlere doya doya hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile 31 Mart günü yapılacak seçimde destek istedi.

Önceliklerinin kentte yaşayanların halini görmek olduğunu söyleyen Mansur Yavaş, "Bizim için belediye önce insanın halini görebilmektir. Kentte yaşayanlar yatağa aç girmemeli, eğitimlerinden mahrum kalmamalı, başkalarına muhtaç olmadan yaşayabilmelidir. Onlara verilenlerin hakkı olduğunu hissedebilmeli ve gururu incinmeden tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmelidir. Şehrin sahibi olduğunu bilmeli, belediyenin kapısını evinin kapısını açar gibi açabilmelidir. Belediye bunun için vardır" diye konuştu.

"İyi bir yerel yönetimde insanlar yaşadığı kentten keyif alır, kimseyi ayırmadan hizmet edildiğinin farkındadır. O kentte teknoloji, tarım, sanayi, yeşil alanlar, kültür, sanat vardır. O kentte insan vardır, vizyon vardır" diyen Yavaş, ilçe belediye başkanı ve belediye meclis üyeliği seçiminde de CHP'ye destek istedi:

"İşte biz de Cumhuriyet'in başkenti Ankara'ya bir 5 yıl daha bu anlayışla hizmet etmek istiyoruz. Ama sadece bu yetmez. Sizlerin tam motivasyonla sandığı gitmenizi ve özellikle ilçe belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi desteklemenizi rica ediyoruz. Son dönemimizde engellemelere takılmadan, sizlere doya doya hizmet etmek istiyoruz. Haydi Ankara sandığa, kentimizi geleceğe taşımaya."

(HABER MERKEZİ)