Mansur Yavaş: Erdal başkanım ile çok güzel işler yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyaretinde "Erdal başkanım ile el ele vererek çok güzel işler yapacağız" dedi.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı sanatçı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Yavaş, esnafın "Yorulmayın bu iş bitti" sözüne "Yorulma değil bu vesileyle sizleri görmüş oluyoruz" yanıtını verdi. 

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut ilçesinin İstasyon caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Yavaş'a, Erdal Beşikçioğlu ile CHP Etimesgut Belediyesi Grup Başkan Vekili Sait Atalay da eşlik etti. Yavaş, mağazaları dolaşarak esnafı selamladı, sorunlarını dinledi, alışveriş yapanlarla sohbet etti.




Yavaş ve Beşikçioğlu esnaf ziyaretinde vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.

'İNŞALLAH ANKARA'DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİMİ HEP BERABER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'

Yavaş, daha sonra İstasyon Seçim Ofisi'nin açılışını yaptı. Ardından Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Yavaş, "Hayırlı uğurlu olsun seçim dönemimiz. Başarılar diliyoruz. İnşallah Ankara'daki büyük değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz. Büyükşehir inşallah devam ediyor ilçelerin hepsi de arkamızdan geliyor. İnşallah mecliste sorun yaşamayacağız, bütün hedefimiz o. Erdal başkanım ile el ele vererek çok güzel işler yapacağız" dedi.

(HABER MERKEZİ)