'Mad Max: Fury Road' rolleri için düşünülen isimler açıklandı: Eminem ve Rihanna

"Mad Max: Fury Road" filminde karakterler için düşünülen isimler sıralandı. Açıklanan isimler arasında Eminem, Rihanna, Jennifer Lawrence ve Margot Robbie yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde aksiyon filmi "Mad Max: Fury Road"un yapım aşamasına dair birçok detayı paylaşan bir kitap yayımlandı. Kyle Buchanan imzalı 'Blood, Sweat & Chrome' isimli kitapta filmin karakterleri için düşünülen ve rollere aday olan isimler sıralandı.

Play Tuşu'nun aktardığına göre, filmin yönetmeni George Miller, Max rolünü Tom Hardy’e vermeden önce rol için kafasından birçok isim geçirdi. Kitapta yer alan bilgilere göre, Michael Fassbender, Jeremy Renner, Armie Hammer, Sam Worthington ve Heath Ledger'ın yanı sıra rapçi Eminem de rol için düşünülen isimler arasındaydı. 

EMINEM SEÇMELERE KATILMADI

Kitapta ayrıca "Neşeli Ayaklar" animasyonunda Brittany Murphy ile çalışan Miller'ın "Mad Max: Fury Road"un prodüksiyonu başlamadan önce Murphy’e "8 Mile"daki rol arkadaşı Eminem ile ilgili danıştığı, Murphy'nin ise Miller’a Eminem’in yeteneğinden bahsedip rol için uygun bir aday olacağını söylediği belirtiliyor. Ancak rapçi Eminem o sıralar Avustralya’da başka bir projenin çekimlerinde olduğu için seçmelere katılmadı.

BEŞ GELİN ROLÜ İÇİN ADAYLAR: RIHANNA, JENNIFER LAWRENCE, MARGOT ROBBIE...

Şarkıcı Rihanna'nın ise filmde Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoë Kravitz, Abbey Lee ve Courtney Eaton tarafından canlandırılan, Furiosa’nın Immortan Joe’dan kaçırdığı beş gelinden biri olarak düşünüldüğü belirtiliyor. Miller, filmin seçmelerine de katılan Rihanna'yla karşılaşmasından, “Oyuncular genelde seçmelere günlük kıyafetleriyle katılırlar. Rihanna ise odaya girdiğinde muazzam görünüyordu. Filmin içeriğinden o sıralar haberdar mıydı bilemiyorum ama tam da Mad Max evrenine uygun bir şekilde giyinmişti" ifadeleriyle bahsediyor. Seçmelere katılan Rihanna’nın filmde neden rol almadığı ise kitapta belirtilmiyor. 

Kitaptaki bilgilere göre, filmdeki beş gelin için Jennifer Lawrence ve Margot Robbie’nin de dahil olduğu birçok oyuncu seçmelerden geçti. Furiosa rolü içinse Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw ve Ruth Negga gibi isimlerin adının geçtiği aktarılıyor.

Küçüklüğünden beri Mad Max filmlerinin hayranı olduğundan bahseden oyuncu Charlize Theron ise seçmelere katılmadan filmde rol alan tek isim.