Liderlerden 'geçmiş olsun' mesajı: Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız

Maraş'taki 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından muhafelet liderleri sosyal medyada 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından muhafelet partilerinin liderleri de 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Yaşanan bu felaketi bir an önce atlatmak ve arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için, başta Büyükşehir belediyelerimiz olmak üzere, tüm gücümüzle hazırız. Dayanışma içinde olacağız, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU BELEDİYE BAŞKANLARI VE AK PARTİLİLERİ ARADI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Antep, Adana, Diyarbakır, Hatay, Urfa Büyükşehir Belediye Başkanları ile Adıyaman, Elazığ, Malatya, Osmaniye, Kilis Belediye Başkanlarını telefonla aradı. Deprem felaketi sonrası bölgedeki durum hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu ayrıca, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ile de görüşerek, enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi için geçmiş olsun dileklerini iletti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Depremden etkilenen yurttaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Acımız çok büyük, yüreğimiz deprem bölgesinde. Dayanışmayı büyüterek yaralarımızı saralım" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Enkaz altındaki vatandaşlarımıza bir an önce sağ salim ulaşılması için dua ediyorum. Rabbim milletimizi her türlü felaketten korusun…" paylaşımında bulundu.

Liderlerin paylaştığı 'geçmiş olsun mesajları şöyle:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, kurtarılmayı bekleyenler için dua ediyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu felaketten en az hasarla çıkmak için milletimizle beraberiz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı yaşamamayı, en az kayıpla atlatabilmeyi ve zor durumda kalan vatandaşlarımızın da bir an evvel tahliye edilmesini temenni ediyorum.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Kahramanmaraş merkezli deprem vesilesiyle aziz milletimize çok geçmiş olsun. Dualarımız yardım bekleyen vatandaşımızın biran evvel kurtarılması için! Allah yardımcımızdır. (HABER MERKEZİ)