Liderler toplantısı öncesi tepki: Truvalı mısınız sayın Akşener?

CHP, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin toplantısı öncesinde bir inşaat işçisi Akşener’e tepki gösterdi, “Truvalı mısınız sayın Akşener?” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı yerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a çağrı yapmasının ardından Millet İttifakı liderleri Akşener’in olmadığı toplantıda bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geldiği sırada bir kişi üzerinde ‘Truva Atı Akşener’ yazılı bir pankart açtı. Bu pankarta görevliler tarafından el konulurken, inşaat işçisi olduğunu belirten kişi Akşener’e “masayı dağıttığı” gerekçesiyle tepki gösterdi.

“Bu millet bu ihaneti unutmayacak” ifadelerini kaydeden kişiye alkışlarla destek olunurken şu ifadeleri kaydetti:

“Sayın Akşener ne oldu da bu masayı dağıttınız? Ne yaptı size? Daha dün emanet etmiyor muydunuz, vasiyetiniz yok muydu, Kılıçdaroğlu’nu emanet etmediniz mi ailenize? Bugün niye yapıyorsunuz? Ben partili değilim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. İnşaat işçisiyim. Kendim geldim. Truvalı mısınız sayın Akşener? Neden bu insanlara bunu yapıyorsunuz? İnsanların sizden ümidi vardı. İnsanlar size ümit bağlamıştı. Neden şu dakika bunu yaptınız? Hani emanet ediyordunuz ailenizi, bugün neden böyle oldu? Neden? Neden? Beş tane çocuğum var benim. Biz size ümit bağlamıştık. Yazıklar olsun size. 28 Şubat’ta yaptığınızın aynısını bugün de yaptınız. Buramıza kadar geldi. Kazanılmış bir seçimi neden verdiniz? Bir buçuk yıldır bizi neden oyaladınız? Belli değil miydi? Mansur Yavaş başkanımız istemiyor, Ekrem İmamoğlu başkanımız genel başkanımızın arkasındayız diyor siz tutturmuşsunuz hala bugün onları savunuyorsunuz. Sayın Akşener ayağınıza sıktınız. Bugün, dün kendi ayağınıza sıktınız. Dün gece ben üç buçuğa kadar uyumadım sizi bekledim.”