Law and Order dizi setinde silahlı saldırı: Prodüksiyon çalışanı hayatını kaybetti

Prodüksiyon ekibi çalışanı Johnny Pizarro, "Law&Order: Organized Crime" çekimleri için bulunduğu Brooklyn’de silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prodüksiyon ekibi çalışanı Johnny Pizzaro, NBC'nin devam dizisi "Law&Order: Organized Crime"ın Brooklyn’de bulunan setinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. 34 yaşındaki Pizarro’nun çekimler sırasında bölgeyi boşaltmak ve araçların parkını düzenlemekle görevlendirildiği belirtildi.

Deadline'ın aktardığı habere göre, dizinin çekimleri başlamadan önce silahlı bir kişinin Pizarro’nun bulunduğu araca yaklaştığı ve set çalışanını başından vurduğu açıklandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan çalışan, yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir NBC ve Universal Television sözcüsü Deadline'a verdiği demeçte, "Ekip üyelerimizden birinin bu sabah erken saatlerde hayatını kaybettiğini duyunca çok üzüldük ve şoke olduk. Soruşturmaya devam ettikleri için yerel kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışıyoruz. Kalplerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Bu süre zarfında onların mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)