Lady Gaga'nın köpeklerini kaçıran saldırgan 'yanlışlıkla' serbest bırakıldı

Lady Gaga'nın köpeklerini kaçıran ve gezdiren kişiyi yaralayan saldırgan 'yanlışlıkla' serbest bırakıldı. Yetkililer, saldırganın yazım hatası nedeniyle tahliye edildiğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Lady Gaga’nın iki köpeğini kaçıran ve köpekleri gezdiren kişiyi yaralayan saldırgan James Howard Jackson, yazım hatası nedeniyle hapishaneden tahliye edildi. Yetkililerin 19 yaşındaki saldırganı aramak için çalışma başlattığı belirtildi. 

Los Angeles County Şerif Departmanı NPR'a verdiği demeçte, saldırganın Clara Shortridge Foltz Ceza Adalet Merkezi'ndeki mahkemeye katıldıktan sonra 'yanlışlıkla' bırakıldığını doğruladı. Saldırıda yaralanan köpeklerin bakıcısı Ryan Fischer, saldırganın bırakılmasından dolayı endişe duyduğunu söyledi. 

NE OLMUŞTU?

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdiren bakıcı Ryan Fischer,  geçen sene köpekleri gezdirdiği sırada silahla yaralandı. Los Angeles'ın Hollywood bölgesinde gerçekleşen olayda bakıcı Fischer'ı silahla yaralayan saldırgan James Howard Jackson, Lady Gaga'nın köpeklerini de çaldı. Köpeklerine çok düşkün olduğu bilinen şarkıcının hırsızlara, köpeklerini geri vermeleri halinde yarım milyon dolar teklif ettiği belirtilmiş, köpeklerin kaçırılmasından iki gün sonra bir kadın, köpekleri direğe bağlı bulduğunu söyleyerek yetkililere teslim etmişti.

Saldırgan, cinayete teşebbüs ve Gaga'nın köpeklerinin ikisinin çalınmasıyla suçlamalarıyla hapishanede tutuluyordu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)