‘Kupamız çalındı’ deyip Galatasaray’dan maç istediler

"Kupamız çalındı" paylaşımı yapan Aksaray Belediyespor, 16 yaşındaki bir taraftarlarının tribünde vefat etmesine dikkat çekmek için paylaşımı yaptıklarını açıkladı ve Galatasaray'a maç teklif etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğa ulaşarak TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Aksaray Belediyespor önce şampiyonluk kupasının çalındığını açıkladı, sonra da bu paylaşımın sebebini duyurdu. Aksaray Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz, gözümüzden sakındığımız Aksarayspor'umuzun kupası çalınmıştır. Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin."

Aksaray Belediyesi, kupanın çalınmadığını ve tribünde vefat eden 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz'ın adını tüm Türkiye'ye duyurmak için bu paylaşımın yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada Galatasaray'a hazırlık maçı teklif edildi ve şu ifadelere yer verildi:

"Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ'ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık... Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz." (HABER MERKEZİ)