Kundura Sinema'nın yeni film seçkisi yayında: 'Rüyanın Öte Yakası'

Kundurama'nın yeni seçkisi "Rüyanın Öte Yakası" yayında: Seçki, 9 Nisan ile 19 Temmuz tarihleri arasında Türkçe altyazılı ve ücretsiz izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kundura Sinema'nın çevrimiçi izleme platformu Kundurama'nın yeni seçkisi "Rüyanın Öte Yakası" yayınlandı. New York merkezli bağımsız ve deneysel film platformu Kinescope'un kurucusu ve sinema yazarı Pawel Wieszczecinski'nin küratörlüğünde hazırlanan seçkide 3 film gösterilecek.

"Rüyanın Öte Yakası" seçkisinde, Berlin ve Cannes film festivallerinde geleceğin yönetmeni olarak gösterilen Hindistanlı genç yönetmen Payal Kapadia’nın iki filmi yer alıyor. Ayrıca seçki kapsamında İngiliz sanatçı ve yönetmen ikili Daniel & Clara'nın 2019 yapımı belgeselleri Türkiye'de ilk kez gösterilecek. 9 Nisan ile 19 Temmuz tarihleri arasında gösterimde kalacak olan "Rüyanın Öte Yakası" seçkisinde yer alan filmler şöyle:

  • Notes From a Journey / Bir Yolculuktan Notlar (2019) - Daniel & Clara / İngiltere
  • Afternoon Clouds / Öğleden Sonra Bulutlar (2017) - Payal Kapadia / Hindistan
  • And What Is The Summer Saying / Ve Yaz Ne Söyler ki… (2018) - Payal Kapadia / Hindistan

Kundura Sinema ve Kinoscope ortaklığında izleyicilerle buluşacak olan "Rüyanın Öte Yakası" seçkisi, 19 Temmuz tarihine kadar gösterimde kalacak. Türkçe altyazılı ve ücretsiz izlenebilecek. Ancak izleyiciler sınırlı kontenjan ile katılım sağlayabilecek. 

Detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir.