Sundance Enstitüsü’nün eğitim videoları ücretsiz izlemeye açıldı

Sundance Enstitüsü, eğitim videolarını ücretsiz izlemeye açtı. Master class’lar da yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Robert Redford’ın 1981 yılında bağımsız sinemacıları ve sanatçıları desteklemek amacıyla kurduğu Sundance Enstitüsü, koronavirüs salgını nedeniyle bağımsız sinemacılara destek olmak için, dijital platformu Sundance Co//ab’deki eğitim videolarını ücretsiz izlemeye açtı.

Sundance Enstitüsü, izleyicileri yeni sinemacıların eserleri ile buluşturmaya ve tüm dünyada gerçekleşen mentör programları ve eğitimleriyle yeni sinemacıların gelişimine yardım etmeyi amaçlayarak, eğitim videolarını ve başarılı isimlerin düzenlediği master class’ları dijital platformu Sundance Co//ab'de de paylaşıyor.

Platformda kamu fonlama stratejileri, dizi bölümü yazma, film bütçesi belirleme, belgesel yapımcılığı gibi sinema ve televizyon dünyasını ilgilendiren pek çok konuda eğitim videoları yer alıyor. Ayrıca başarılı isimler tarafından düzenlenen master class’lar da platformda bulunuyor.

Sundance Co//ab’de yer alan eğitim videolarının önümüzdeki bir kaç ay boyunca ücretsiz bir şekilde izlenebileceğini internet sitesinde yayınladığı açıklamayla duyuran enstitü, sinemacıların birbirlerini desteklemesi gereken bu dönemde oluşturacakları forumla sinemacıların sorularını ve kaygılarını paylaşabilecekleri bir alan açacaklarını duyurdu.

Sundance Co/ab’de yer alan eğitim videolarına buradan ücretsiz bir şekilde üye olarak ulaşabilirsiniz.

Etiketler video erişim sundance