Ayça Damgacı KuirFest’te

Ayça Damgacı, KuirFest’te yer alacak. İki gün sürecek atölyenin son başvuru tarihi 22 Ocak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Film gösterimleri ve çeşitli atölyelerle İstanbul ayağını 23-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirecek olan 9. Pembe Hayat KuirFest’te oyuncu Ayça Damgacı, “Cis-Hetero Rollere Lubun Yaklaşımlar Atölyesi” ile yer alacak. Atölyeye katılım için son başvuru tarihi 22 Ocak.

“Lubunyaları görmeyen ya da kendi kafalarındaki genel geçer lubunyalığa göre bizlere rol veren oyunculuk alemine, bu yapıyı bozacak şekilde zembille iniyoruz” diyen atölye çalışması, sinema ve tiyatrodan tüm sanat dallarına katılımcıları ve karakterleri cis-heteroluğa zorlayan düzeni bozmaya davet ediyor.

25-26 Ocak günlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyeye gelecek katılımcıların hayallerindeki ya da istedikleri herhangi bir rolü belirleyerek ona uygun rollerle gelmeleri bekleniyor. Atölyenin devamındaysa Ayça Damgacı ile katılımcılar sahne ve kamera önünde nasıl varlık göstermek istediklerini belirleyecek. İki gün sürecek olan bu atölyede katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlandırılmıştır. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

.