Doğa İçin Çal'ın yeni şarkısı Çarşambayı Sel Aldı yayınlandı

Doğa İçin Çal'ın 11. şarkısı Çarşambayı Sel Aldı oldu. Projede bu yıl Levent Yüksel de yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İklim değişikliği ve çevre sorunlarına dikkat çekmek için başlatılan Doğa İçin Çal projesinin yeni şarkısı Çarşamba'yı Sel Aldı'yı bugün Youtube üzerinden yayınlandı. Projenin 11. şarkısına 33 isim katkıda bulundu. Şarkıda Levent Yüksel, Sevcan Orhan gibi müzisyenler yer aldı.

Doğa İçin Çal projesi 2009 yılında ilk şarkısı Divane Aşık Gibi'yi yayınlamıştı.

Doğa İçin Çal Projesi'nin yapımcısı ve yönetmeni Fırat Çavaş projeye dair şu açıklamayı yaptı: Bu yolculukta Doğa İçin Çal projesinin daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayan siz doğaseverlere de çok teşekkür ederiz. Tekrar sizlerle buluşmanın heyecanı içerisindeyiz! Doğadan çaldığın yeter Doğa İçin Çal!

Doğa İçin Çal 11 Projesinde yer alan isimler ise şöyle: Ali Tüfekçi, Allen Hulsey, Alper Rende, Arzu Uysal, Büşra Şenol, Damla Çetin, Damla Şahin, Damla Topçu, Erhan Uslu, Eser Eyüboğlu, Esra Kayıkçı, Feride Korkmaz, Fırat Çavaş, Levent Yüksel, Muammer Barut, Muhammet Ali Hazar, Murat Aydın, Murat Gamsız, Müfit Murat Aytekin, Rüştü Onur Atilla, Selen Öztürk, Selim Bölükbaşı, Selin Sümbültepe, Semih Baykara, Seval Eroğlu, Sevcan Orhan, Sinan Ayyıldız, Tamara Şahin, Uğur Yöney, Ünal Zorer, Vecdi Yücalan, Yasemin Sannino, Yudum Şahin.