Mülkiyeliler Birliği’nden İnek Koşusu

Mülkiyeliler Birliği, burs fonu için koşu düzenleyecek. Koşu 28 Nisan'da gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mülkiyeliler Birliği, SBF öğrencileri için oluşturulan burs fonuna katkı amacıyla koşu düzenleyecek. 28 Nisan 2019 Pazar Günü Eymir Gölü’nde düzenlenecek koşu, Türkiye Atletizm Federasyonu gözetiminde gerçekleşecek.

Mülkiyeliler Birliği tarafından koşuya ilişkin yapılan açıklamada, “Biliyoruz ki Mülkiyelilik her şeyden önce dayanışmadır. Bunun için mezunlarımız, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, çalışanlarımız ve bütün dostlarımızla bir arada durabilmek ve paylaşabilmek ideamızı yaşatma gayesi taşıyoruz” dendi.

Açıklamada şöyle denildi, "Başlattığımız burs kampanyasıyla her gün daha fazla sayıda öğrencimize burs verebilmeyi hedefliyoruz. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin farkının sadece adında saklı olmadığını göstermek istiyoruz. Biliyoruz ki Mülkiyelilik her şeyden önce dayanışmadır. Bunun için mezunlarımız, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, çalışanlarımız ve bütün dostlarımızla bir arada durabilmek ve paylaşabilmek ideamızı yaşatma gayesi taşıyoruz. 'Mülkiyeliler 100 Güldürüyor' kampanyasıyla birlikte, 2019 yılının Şubat ayı sonunda 'Mülkiye için Koşuyoruz' sloganıyla kampanyamızı bir adım öteye taşıdık. 'Mülkiye için Koşuyoruz' çatısı altında, ülkemizin dört bir yanında, burs fonumuza destek vermek için spor etkinliklerine katılan sporcuları ve Mülkiyelileri destekleyerek hem onları motive ediyoruz hem de burs fonumuzda toplanan bağışları artırmayı amaçlıyoruz."

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için