70. Emmy Ödülleri verildi

Bu yılki Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. En iyi drama dizisi: Game Of Thrones!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyonun 'Oscar'ları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri 2018 yılı töreni gerçekleşti. 70'inci kez düzenlenen gecede, 22 dalda aday olan Game Of Thrones en iyi dizi seçildi.

Sadece dizi değil aynı zamanda oyuncular da gecede ödüllendirildi. Dizi oyuncularından Peter Dinklage, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Drama dalında en iyi dizi Game of Thrones, kadın oyuncu The Crown dizisindeki performansıyla Claire Foy olurken, en iyi erkek oyuncu ise The Americans ile Matthew Rhys seçildi. The Marvelous Mrs. Maisel, komedi dalında En İyi Dizi seçilmesinin yanı sıra aynı dalda En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülleri olmak üzere 5 ödül topladı.

NETFLİX İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan yayın kanalı HBO’yu bu sene geride bıraktı. HBO, son 20 yılda ilk kez Emmy Ödülleri’nde en çok aday çıkaran kanal unvanını kaybetti.

EN İYİ MİNİ DİZİ

Son dönemde popülerleşen 'mini dizi' yapımların kategorisinde ise ödül, The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story'nin oldu.