Bir Selami Şahin Müzikali 'Seninle Başım Dertte'

Selami Şahin müzikali Antalya'da! Sanatçının oğlu Lider Şahin de müzikalde rol alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Selami Şahin'in bestelerinden oluşan ve 80'lerde geçen bir aşk hikayesini konu alan 'Bir Selami Şahin Müzikali: Seninle Başım Dertte' 17 Ağustos'ta Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda Antalyalılarla buluşacak.

Metin yazarlığını Yavuz Hakan Tok'un üstlendiği müzikalin başrollerinde; Toprak Sağlam, Lider Şahin, Suna Keskin ve İsmail Düvenci gibi isimlerin yer alıyor.  Toprak Sağlam, ilk defa bir müzikalde şarkı söylediğini belirtirken, Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ise ilk defa hem oyunculuk hem de müzikal deneyimini yaşayacak. Proje için aylardır çalışan Lider Şahin, oyunculuk ve şan eğitimi aldı.

Annesinin şöhret yapma hayalleriyle şehir şehir dolaştırdığı, şarkıcılık yapan Neriman karakterinin İstanbul'da çalıştığı mekanın taksi şoförü İbrahim ile aralarında yaşanan aşk hikayesinin anlatıldığı dönem müzikalinde, aşklarının önündeki aşılamaz engeller, İbrahim'in herkesten sakladığı sırrı ve Neriman'ın şöhret basamaklarını bir bir tırmanması 80'li yıllara özgü tarz ve tavırla, Selami Şahin şarkıları işlenerek anlatılıyor.