Uma Thurman'dan 'Ben de' mesajı

Uma Thurman yayınladığı şükran günü mesajında kendisinin de Weinstein tarafından taciz edildiğini ifade etti. Thurman Instagram mesajında öfkeli olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çok sayıda kadın oyuncuyu taciz ettiği ortaya çıktığı ortaya çıkan ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın ismi Uma Thurman tarafından da ifşa edildi. Ucuz Roman ve Kill Bill serisi de dahil Weinstein'la yedi filmde çalışmış olan Uma Thurman "Ben de" (Me Too) kampanyasına  katılarak attığı Instagram'da kendisinin de tacize uğradığını açıkladı.

'ÖFKELİYDİM ÇÜNKÜ BEN DE...'

Uma Thurman Kill Bill'den bir sahnesinin fotoğrafıyla paylaştığı  mesajda "Mutlu Şükran Günleri. Bugün sevdiklerim ve diğerleri için ayağa kalkmaya cesareti olanlar için yaşadığıma şükrediyorum. Son dönemlerde öfkeli olduğumu söylüyordum ve ,yüzüme bakıp anlayamadıysanız #ben de, birkaç sebebim vardı. Kendine zaman vermek, adil ve doğru olmak çok önemli Onun için Herkese Mutlu Şükran Günleri. Sen ve aşağılık komplocuların hariç Harvey. Bu süreç yavaş yavaş ilerlediği için çok mutluyum çünkü sen tek kurşunu hak etmiyorsun."

The Guardian'ın haberine göre Uma Thurman bu konu birkaç hafta önce kendisine daha önce sorulduğunda Öfkeyle kendimi konuştuğum zaman kendimi ifade etme biçimimden pişman oluyorum. O yüzden daha az öfkeli olduğum zaman ve hazır olduğum zaman söylemem gerekeni söyleyeceğim demişti.  Weinstein'a karşı ilk konuşan aktrislerden biri olan Rose Mc Gowan da Thurman'a destek tweeti atarak "Merhaba Uma, Hoşgeldin" dedi.