Tevfik Şen toprağa verildi

Yaşamını yitiren oyuncu Tevfik Şen, bugün Mersin'de defnedildi. Şen'in rol arkadaşı Cevdet Arıkan, "Hepimiz sırayla tek tek gidiyoruz. Zaten sinemada da pek kimse kalmadı, gördüğünüz gibi azalıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Tevfik Şen, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Yeşilçam döneminin ünlü isimlerinden oyuncu ve görüntü yönetmeni Tevfik Şen, karaciğer yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. 200'e yakın filmde rol alan Şen'in cenazesi, Tarsus'un Kaleburcu Mahallesi'ne götürüldü. Şen'in cenaze törenine ailesi, rol arkadaşı Cevdet Arıkan ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Şen, Kaleburcu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'HEPİMİZ TEK TEK GİDİYORUZ'

Şen ile birlikte birçok filmde rol alan sanatçı Cevdet Arıkan, sinema dünyasından hiçbir ismin cenazeye gelmediğini belirterek, şunları söyledi:

"45 yıllık arkadaşım. Birçok filmde beraber olduk. En son Tosun Paşa'da ağabeyimi oynamıştı kendisi, çok değerli bir arkadaşımdı. Çok sevdiğim bir insandı. Ölüm haberini alınca yıkıldım. İyi bir dostumu kaybettim. Hepimiz sırayla tek tek gidiyoruz. Zaten sinemada da pek kimse kalmadı, gördüğünüz gibi azalıyoruz. Yeşilçam'ı özlüyoruz ama, işte neresini özleyeceğiz böyle durumları gördükçe. Sahipsiz bir meslek. Gerçekten devletin eli yok, onun bunun eline düşmüş bir meslek oldu. Eski itibarı da yok maalesef, başka söyleyecek bir şey de yok, üzgünüz." (MERSİN/DHA)

Yeşilçam oyuncusu Tevfik Şen yaşamını yitirdiYeşilçam oyuncusu Tevfik Şen yaşamını yitirdi