'Fill The Void' ile müzik Ankara'da!

Fill The Void Festivali 3'üncü kez Ankara'da. Etkinlik, müzikseverleri bir araya getiriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız müzik oluşumu In The Void, birçok farklı sesi ve geniş kalabalıkları bir araya getirdiği etkinlik serisi Fill The Void’u bu hafta 3'üncü kez Ankara’ya taşıyor. Festival, Extreme Parking, Atay İlgün, Jtamul, Sycho Gast, Cinuty, Mickeysaybye gibi birçok ismi bir araya getiriyor.

'EYLEMSİZLİĞİN BOŞLUĞUNU SESİMİZLE DOLDURALIM'

"Varolmanın ancak dayanışarak gerçekleşebileceğini anımsatmak, eylemsizliğin yarattığı boşluğu hep birlikte yükselen seslerimizle doldurmak için çıktığımız bu yolda unutamayacağımız anılar biriktirdik. Birçok güzel insanın desteğiyle kendiliğinden gelişmeye, yayılmaya, sınırların olmadığı bir alan oluşturmaya devam eden Fill The Void etkinlik serisinde bu sefer Ankara’nın lokal sesleri ve dinleyicileri ile bir araya geliyoruz!" mesajıyla düzenlenen etkinlik, birçok bağımsız plak şirketi ve kolektifi de bir araya getirecek.

25-26 Şubat tarihlerinde Ankara Noxus’ta gerçekleşecek konserlerin yanı sıra Void Zine, Sundogs Space, Wounded Wolf Private-Press, Moral 0, M4NM, Robonima, Hemzemin Atölye, A.I.D oluşumları da açacakları stantlarda bugüne dek yaptıkları yayınları satışa sunacak. (Kültür Servisi)