Özgür Üniversite’de Aralık seminerleri başlıyor

Özgür Üniversite, Aralık seminerleri için kayıtlar başladı. Seminerler haftada dört gün yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

Özgür Üniversite’nin Güz dönemi Aralık ayında başlayacak seminerleri için kayıtlar devam ediyor. Aralık ayının dersleri arasında resim, felsefe, siyaset, sinema ve hukuk gibi başlıklar yer alıyor.

gelecek aydan itibaren yapılacak olan konferanslar Cuma, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi akşamları yapılacak. Cuma günleri Haydar Özay'la Resim Atölyesi dersleri yapılacak. Pazartesi akşamları Doğan Çetinkaya ile   “Marx İş Başında: Fransa Üçlemesınde Devlet, Sınıflar ve Tarihsel Materyalizm” başlıklı seminerler yapılırken  Levent Safalı ile “Akıl var Mantık var” başlıklı felsefe seminerleri Çarşamba akşamları gerçekleştirilecek. Perşembe günleri Ercan Kanar  “Alternatif Hukuk Söyleşileri”  başlıklı semineriyle hukuk ve adalet konsunda farklı yaklaşımlar sunacak. Cumartesi günleri ise  Ali Şimşek ile “Bir Film Nasıl Okunur?” başlıklı dersler görülecek.

Özgür Üniversite’nin faaliyetleri, yayınları ve ders programı hakkında daha fazla ayrıntıyı www.ozguruniversite.org internet sitesinden ya da (0212) 292 77 40 numaralı telefondan edinebilirsiniz.