Yayıncılar Birliği'nden tutuklu gazeteci Turhan Günay için etkinlik

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonda tutuklanan Kitap Eki Genel Yayın Yönetmeni Turhan Günay için İstanbul Kitap Fuarı'nda etkinlik düzenlenecek. Türkiye Yayıncılar Birliği'nin organize ettiği etkinlik, Günay'ın meslektaşları da katılacak

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Yayıncılar Birliği, tutuklanan Cumhuriyet Kitap Eki Genel Yayın Yönetmeni Turhan Günay için etkinlik gerçekleştirecek. İstanbul Kitap Fuarı'nda yapılacak etkiliği Günay'ın yayıncı, yazar ve gazeteci arkadaşları da katılacak.

Pazar günü yapılması planlanan etkinlik, Marmara Salonun'da düzenlenecek. Türkiye Yayıncılar Birliği'nden "Turhan Günay Yalnız Değildir" başlığı ile yapılan açıklama şu şekilde:

"35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın ikinci günü (13 Kasım 2016, Pazar günü), tutukluluğu süren Cumhuriyet Kitap Eki Genel Yayın Yönetmeni, Üyemiz Cumhuriyet Kitapları Temsilcisi Turhan Günay için bir etkinlik düzenliyoruz.

Turhan Günay’ın yayıncı, yazar, gazeteci arkadaşlarının ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe katılımınızı bekliyoruz.

Etkinlik günü, saati, yeri: 13 Kasım 2016, Pazar günü saat 11:00-11:45 arası, Marmara Salonu" (HABER MERKEZİ)