Rock Off 2016'da Megadeth rüzgarı

Önceki yıllarda HIM, Amon Amarth, Stratovarius, Korn, Apocalyptica, Dark Tranquillity gibi birçok ünlü müzik grubunun sahne aldığı Rock Off festivali, bu yıl da önemli isimleri ağırladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl da Parkorman'da gerçekleştirilen Rock Off festivalinde, Children of Bodom, Sabaton ve Dragonforce'in performanslarının ardından dünyaca ünlü ABD'li metal grubu Megadeth hayranlarıyla buluştu.

En son albümleri Dystopia'nın turnesi kapsamında sahne alan Megadeth, "Tornado of Souls" şarkısını da geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski davulcuları Nick Menza anısına çaldı.

TEKNEYLE BOĞAZ TURU YAPTILAR

Bombalı eylemlerin ardından birçok sanatçının konserini iptal ettiği dönemde, Türkiye'ye festival tarihinden iki gün önce gelerek İstanbul'u gezen Megadeth grubu üyeleri, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ettiler. İstanbul Boğazı'nda tekne turu yapan grup üyeleri, Sultanahmet ve Beyoğlu'nu da gezdi. Grubun gitaristi Kiko Loureiro, İstanbul'un inanılmaz bir şehir olduğunu ve tekrar gelmek istediğini söyledi.(DHA)magadeth