Kulis: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na 'İBB seçimlerini bir daha al, sonra gel aday ol' dedi

Yarkadaş, CHP'den aldığı kulisi anlattı: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na Ahlatlıbel'de 'İstanbul'daki 14 ilçemizi 25'e çıkar, belediye meclisini de al, İBB seçimini bir daha al, sonra aday ol' dedi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'deki "değişim" tartışmaları sürerken gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin sürekli tartışmalarla meşgul edilmesinden duyduğu rahatsızlığı İmamoğlu'na bir mesajla ilettiğini öne sürdü. 

tv100 yayınına katılan Yarkadaş, CHP'deki polemiği değerlendirdi.

Yarkadaş "Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na Ahlatlıbel'deki görüşmede 'İstanbul'daki 14 ilçemizi 25'e çıkar, belediye meclisini de al, İBB seçimlerini bir daha al, sonra gel aday ol' dedi." ifadelerini kullandı. 

 Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "CHP'nin sürekli değişim tartışmalarıyla meşgul edilmesinden duyduğu rahatsızlığı" İmamoğlu'na bir mesajla ilettiğini de iddia eden Yarkadaş şöyle konuştu: "Kılıçdaroğlu, 'Kararını ver, belediye başkanı adayı mısın değil misin? Bu tartışmalar partiyi yoruyor. Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım. İstanbul'u bu tartışmalara hazırlatmam.' dedi." (HABER MERKEZİ)