Köpek dışkısında dolar aradılar: 'Para aklayacağım aklıma gelmezdi'

Clayton ve Carrie Law çiftinin 'Cecil' isimli köpeği, çiftin 4 bin dolarını yedi. Köpeğin dışkısından çıkan banknotları temizleyen Carrie, "Bir gün para aklayacağım aklıma gelmezdi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Clayton ve Carrie Law çiftinin köpeği 4 bin dolar (yaklaşık 119 bin TL) değerinde nakit para yedi. Bankadan para çekip eve gelen çift, 4 bin dolar değerindeki banknotları mutfak tezgahında bıraktı. Çift, bundan yaklaşık yarım saat sonra 'doodle' cinsi köpekleri Cecil'in banknotları yediğini fark etti.

'NEREDEYSE KALP KRİZİ GEÇİRİYORDUM'

Köpeklerinin 'iyi huylu' olduğunu söyleyen 33 yaşındaki Carrie, "Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı" dedi. Bankadan geldikten sonra yaşadıklarını anlatan Carrie, "Birden erkek arkadaşım bana 'Cecil 4 bin doları yiyor' diye bağırdı. Önce yanlış duyduğumu düşündüm. Neredeyse kalp krizi geçiriyordum" ifadelerini kullandı.

Paniğe kapılan çift, köpeğin herhangi bir tıbbi tedaviye ihtiyacı olup olmadığını öğrenmek için ilk olarak Cecil'in veterinerine ulaştı. Veteriner, Cecil'in evde dinlenmesinin yeterli olacağını söyledi.

YALNIZCA 450 DOLARI BİRLEŞTİREMEDİLER

Bir süre sonra kusmaya başlayan köpeğin çıkardığı banknotları bir araya getiren çift, Cecil'in tuvaletini yapmasını bekledi. Clayton ve Carrie, daha önce toparladıkları parçaları temizleyerek köpeğin dışkısından çıkan banknotlar ile bir araya getirdi. Carrie, "Paralar çok kötü kokuyordu ama bu paraları kurtarmamızın tek yolu buydu. Mucizevi bir şekilde 4000 doların büyük çoğunu kurtarmayı başardık" dedi. Yalnızca 450 doları birleştiremediklerin söyleyen Carrie, "Bir gün para aklayacağım aklıma gelmezdi" sözleriyle devam etti. (DIŞ HABERLER)