Konya'da komşular 'saman' yüzünden kavga etti: 2 ölü, 4 yaralı

Konya’da iki komşu aile arasında kavga çıktı. Olayda, 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Şüpheli Nurettin Altunkaya, polise silahla karşılık verdi.

Olay, Konya'nın Karatay ilçesi Erler Mahallesi'nde gerçekleşti.
Google Haberlere Abone ol

KONYA - Konya’nın Karatay ilçesi Erler Mahallesi'nde bu sabah iki komşu arasında kavga çıktı. Kavganın, 'evlerinin arasındaki boşluğa saman koyma' meselesi yüzünden çıktığı öne sürüldü. 

Olay, Konya’nın Karatay ilçesi Erler Mahallesi Vahit Sokak'ta bu sabah meydana geldi. Önceden aralarında husumet olduğu belirtilen iki komşu, evlerinin arasındaki boşluk alana saman balyası koyma meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Şüpheli Nurettin Altunkaya, Erdemir ailesinden Mahizer Erdemir, Ayhan Erdemir, Naif Erdemir, Firdevs Erdemir ve samanı getiren TIR şoförü Mahmut Bağış’ı ateşli silahla vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine aralarında özel hareket polislerinin de bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi.

POLİSLERE SİLAHLA KARŞILIK VERDİ

Adrese gelen ekiplere silahla karşılık veren Nurettin Altunkaya, yaralı olarak ele geçirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Mahizer Erdemir ve Ayhan Erdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar Nurettin Altunkaya, Mahmut Bağış ve Naif Erdemir ve Firdevs Erdemir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi Nurettin Altunkaya’nın daha önce cinayet suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DUVAR)

 

 

Etiketler Konya saman