Konsere geç çıktı: Madonna'ya yeni dava açıldı

Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı dünya turnesinde sahneye geç çıkmakla suçlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Turne provasındayken ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören şarkıcı Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı ertelediği dünya turnesine devam ediyor. Şarkıcı yine sahneye geç çıktığı için dinleyicilerinden tepki çekti.

Şarkıcı, sahneye geç çıkmakla suçlandı. Washington konserine gelen dinleyiciler, şarkıcının "hayranlarına tamamen saygısızlık ettiğini" belirtti. Şarkıcının konserine bilet alan üç kişi, Madonna'nın sahneye 2 saat geç çıktığını öne sürerek şikayette bulundu.

'HAYRANLARINA KARŞI TAMAMEN SAYGISIZ'

Ntv'nin aktardığına göre, dinleyicilerin avukatları, "Tüketicileri sıcak, rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Şarkıcının, çoğu şarkısını playback yaparak söylediği de iddialar arasında bulunuyor. Rolling Stone'un haberine göre, konsere gidenler "aldatıldıklarını" ve "konserlerden erken ayrılmak zorunda kaldıklarını", bu yüzden de para ödedikleri konserin tamamını deneyimlemekten mahrum kaldıklarını söyledi.

DAHA ÖNCE DE DAVA AÇILMIŞTI

Daha önce de şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın söz verilen konser başlangıç saatine sadık kalmadığını öne sürerek şarkıcıya dava açmıştı.

13 Aralık'ta New York'ta Barclays Center'da düzenlenen konsere gelen dinleyiciler, konserin 20:30'da başlamasını gerekirken 22:30'da başladığını dile getirdi. Geç başlayan konserin geç bitmesi, toplu taşıma seçeneklerini de azalttığı için konsere gidenleri zor durumda bıraktı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler madonna dava