Kıvanç Tatlıtuğ'dan evlilik yorumu: Neden aşkı öldürsün?

"İstanbul İçin Son Çağrı" filmini konuşmak için İbrahim Selim'e konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, Selim'in sorduğu evlilik sorusuna yanıt verdi. Tatlıtuğ, "Evlilik neden ötekileştiriliyor?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in başrollerinde yer aldığı Netflix filmi "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi Netflix'te izleyicilerle buluştu. İkili yeni filmlerini konuşmak için İbrahim Selim'in YouTube kanalında yayınlanan 'Ajaba: Film' programına konuk oldu. 

'Aşk-ı Memnu'dan, kariyerine pek çok konuda konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Selim'in 'Sence evlilik zor mu?' sorusuna, "Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil" diye yanıt verdi.

'EVLİLİK NEDEN ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR?'

İlişkilerin kendi akışı olduğunu belirten Tatlıtuğ, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna ise, "Kesinlikle öldürmüyor. Sence sevgililik aşkı öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik 'tü kaka' bir şey mi? Evlilik güzel bir şey. Aşkın ömrü bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter" ifadeleriyle karşılık verdi.