İş Cinayetleri Almanağı TÜYAP'ta!

Yarın başlayacak olan TÜYAP Kitap Fuarı'nda İş Cinayetleri Almanağı da sizleri bekliyor olacak. Almanakta işçilere ve işçi hayatlarına dair birçok dosya yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TÜYAP Kitap Fuarı yarın başlıyor. İş Cinayetleri Almanağı, 4'üncü Salon, 4205 no'lu standta sizleri bekliyor olacak.

36'ncı TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek. İş cinayetleri meselesini ülkenin en önemli gündemi haline çevirmek için çıkarılan "İş Cinayetleri Almanağı"na 4'üncü Salon, 4205 no'lu standtan ulaşabilirsiniz.

Almanak, işçi hayatının bir istatistikten daha fazlası olduğu vurgulanmaya çalışılırken, aylık iş cinayetleri raporları; Ailelerin Adalet Mücadelesinden Kesitler; meslek hastalıkları mağdurlarının, işçi sağlığı ve iş güvenliği talepli direnen işçilerin ve Suriyeli mülteci işçilerin öyküleri; “iş kazası” ve meslek hastalıkları nedir, çocuk işçiliği, inşaat suçları ve çizgilerin diliyle iş cinayetleri gibi dosyaları da barındırıyor.