Kırmızı Oda'da veda: Burcu Biricik diziden ayrıldı

Kırmızı Oda dizisi 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizide 'Boncuk' karakterini canlandıran Burcu Biricik ve Boncuk'un eşi 'Sadık'ı canlandıran Onur Bilge son bölümde diziye veda etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisi 5 Şubat Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Dizide 'Boncuk' karakterini canlandıran Burcu Biricik ve Boncuk'un eşi 'Sadık'ı canlandıran Onur Bilge diziden ayrıldı. Biricik ve Bilge, sosyal medya hesaplarından diziyle ilgili bir veda mesajı yayınladı.

Biricik paylaşımında, "Benim canım Boncuk’um sen hep yanı başımda, sağımda, solumda duracaksın; seni hayatta yalnız bırakmam artık ve diğer bütün canım Boncuk kadınlarım bilin ki hiçbiriniz, hiçbirimiz yalnız değiliz. Bizi sevgi kurtaracak! Binnur Kaya, her şey için iyi ki. Dedelerim ve tüm Kırmızı Oda dizi ekibine ve bana benden daha çok inanan sizlere güzel yorumlarınıza kocaman öpücükler, sevgiler. Şahane bir 10 haftaydı benim için, sizi seviyorum" notunu yazdı.

Onur Bilge de paylaşımında, "Başta Cem Karcı'ya, Özlem Durak'a ve Basri Albayrak'a teşekkür etmek istiyorum. Bu rolle buluşmamı sağladıkları için. Cem Karcı, canım hocam. Sizin gibi bir yönetmenle çalıştığım için o kadar şanslıyım ki. Yazı dilindeki bir karakteri, yaşayan, nefes alan bir insana dönüştürmek, bu yaratıcı süreci sizinle adım adım çıkartmak, o kadar güzeldi ki.. İyi ki siz.. 

Sevgili Burcu Biricik sadece harika bir oyuncu değilsin harika bir insansın da. Ve o kadar keyifli bir yaratım süreciydi ki bu iki ay ne yazsam az kalacak. Umarım tekrar karşılaşır ve üretiriz. Vee Binnur Kaya, senin gibi özel bir ruhla tanıştığım için nasıl mutluyum bir bilsen. Her aklıma geldiğinde şükrediyorum ve teşekkür ediyorum biliyor musun? Şu an yine öyle mesela.

Ve sevgili koca ekip. Harikasınız ya.. Gerçekten harika... İnsanın sürekli sete gidesi gelir mi? Öyle güler yüzlü, keyiflisiniz ki. Çok güzel vakit geçirdim sizlerle.  Tepsi kebabı yapamadığım Volkan abi, Ali hoca, Enes, Bacanak Emre, Münire, Tuğba, Cansu, Elif, Yasin, Mevlüde, Gülçin, Devrim, Aykut, Kübra, Uğur, Simay, Nural, Seda, Özkan, Gamzenur, Ayhan, Onur, Barbaros, Oğuzhan, Faruk, Kobane ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım.. Bu ekibin ve bu güzel projenin oluşmasını sağlayan OGM Pictures, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Banu Kiremitçi Bozkurt'a teşekkürlerimi iletiyorum. Hoşçakal Sadıghhhh" ifadelerini kullandı.