Kırklareli'de silahlı kavga: 6 yaralı, 21 gözaltı

Kırklareli'de bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavga hastanede devam etti. 1'i polis, 1'i sağlık çalışanı 6 kişi yaralandı. Hastanenin camlarına da kurşunlar isabet etti.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde de devam eden kavgada hastanenin bazı camlarına kurşun isabet etti. (Fotoğraf: Çınar Türkmen/Anadolu Ajansı)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir eğlence mekanında başlayan ve hastanenin acil kapısında devam eden silahlı kavgada, polis ve sağlık çalışanın da aralarında olduğu 6 kişi yaralandı.

Yılmaz Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında, iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 4 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların, ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İki grup, hastanenin acil servisi önünde de karşı karşıya geldi. Burada çıkan kavgada araya girmek isteyen bir polis memuru ile sağlık çalışanı darp edildi. Hastanenin bazı camlarına kurşun isabet ederken, bazı camları da arbedede kırıldı.

Kırklareli Vali Osman Bilgin, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne giderek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Salih Yüce, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'ten bilgi alan Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kavgada 1'i polis, 1'i sağlık çalışanı olmak üzere 6 kişinin yaralandığını söyledi.

Bilgin, “Şu anda 21 kişi polis tarafından gözaltına alındı” dedi.

Bilgin, hastanesindeki sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığını da sözlerine ekledi. (KIRKLARELİ/AA)