Killa Hakan: Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm

Rapçi Killa Hakan, sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür ederek, "Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm. Allaha şükür, tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüne yakalandıktan sonra bir süre yoğun bakımda kalan Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak takipçilerine teşekkür etti. 

İyileşme yolunda olduğunu söyleyen Killa Hakan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Selamlar arkadaşlar. Baya oldu bir şey paylaşmadım, çok kötü günler geçirdim… Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm. Allaha şükür, tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Yavaş yavaş, sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum. Bakalım nasıl olacak? Gelişmeleri paylaşacağım. Seviyorum sizleri. En önemlisi sağlık, gerisi yalan. Mücadeleye devam."

Ne olmuştu?

Korona virüsüne yakalanan rap sanatçısı Killa Hakan yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sanatçının virüsün böbreklerine ve akciğerlerine hasar vermesinin ardından bağışıklık sistemi çökmüştü. Tedavisinin devamında yoğun bakıma kaldırılan Killa Hakan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)