Kılıçdaroğlu’nun avukatı Akit hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, İstanbul’daki patlamanın ardından CHP liderine yönelik yayın yapan Yeni Akit Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Yeni Akit Gazetesi’nin Kılıçdaroğlu ile ilgili “Kılıçdaroğlu Ekim ayında ‘Kasım'ı bekleyin’ demişti! ‘Patlamayı mı kastetti?’ sorusu gündemde” başlıklı yayınından dolayı suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Avukat Çelik, “Alçaklıkta sınır tanımayan Yeni Akit paçavrasının son iftirası nedeniyle derhal suç duyurusunda bulunacağız! Ahlaksızların peşini bırakmayacağız! Mutlaka hesap sorulmasını sağlayacağız!.. @kilicdarogluk” ifadelerini kaydetti.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

'CHP’nin İkinci Yüzyıl Vizyonu' çerçevesinde ekim ayında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu yolculuk sadece bir ilk durak. İngiltere ve Almanya'da da çok değerli isimlerle, dünyaya anlam ve değer katan kişilerle buluşacağım. Bu çalışmalar bitince, tüm Türkiye'ye açıklayacağım yapısal reçeteyi ve bu reçeteyi herkes görecek. Sadece biraz sabır rica ediyorum, kasım ayında herkes her şeyi duyacak" ifadelerini kaydetmişti.