Kılıçdaroğlu'ndan ilk defa oy kullanacak seçmenler için CHP gençlik kollarına talimat

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, ilk defa oy kullanacak 5 milyon seçmen için partisine kapı kapı gezilmesi talimatı verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin gençlik kollarına ilk defa oy kullanacak 5 milyon seçmen için çalışmaları yönünde talimat verdi. Buna göre, kapı kapı gezilerek Kılıçdaroğlu'nun gençlere yönelik çalışmaları anlatılacak, ulaşılamayanlara mektup gönderilecek. Kılıçdaroğlu, gençlerle de bir araya gelecek. 

“Değişim beklentisinin en yüksek olduğu grup olarak gençler gözüküyor” diyen Kılıçdaroğlu, CHP’nin her kesimden gencin sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin detaylı şekilde anlatılmasını istedi.

Milliyet'in haberine göre, CHP, ilk defa oy kullanacak gençlerin kapısına kadar gidecek, ulaşılamayan evlere ise Kılıçdaroğlu’nun mektubu gönderilecek. Kılıçdaroğlu da gençlerle zaman zaman bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu bu kapsamdaki ilk toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in moderatörlüğünde gençler ile buluşarak, gençlerin sorularını yanıtlamıştı. Kılıçdaroğlu, dün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurtlarında kalan kız öğrenciler ile Kadıköy Moda’da bir araya gelerek sohbet etti.