Muhalefet liderleri 128 milyar doların izini Twitter'dan sürdü

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener, Saadet lideri Karamollaoğlu, ve DP lideri Uysal, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu sosyal medyada birbirlerine yöneltti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muhalefet liderleri, Merkez Bankası'nın 128 milyar dolarıyla ilgili kampanyayı sürdürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek şu mesajı paylaştı. 

"Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz? @meral_aksener"

Meral Akşener de Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajına yanıt verirken Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'na seslendi: 

"Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam. Sayın Karamollaoğlu sizde yeni bir bilgi var mı?”


'İNSANIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA'

Akşener'in sosyal medya hesabından yönelttiği soruya Temel Karamollaoğlu, "İnsanımız her şeyin farkında" diye yanıt verdi ve Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'a "Öyle değil mi" diyerek soru zincirini devam ettirdi.

Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?"


UYSAL DA KARAMOLLAOĞLU'NA YANIT VERDİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da Karamollaoğlu'na şu yanıtı verdi:

"Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım

@kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu

İrtibatta kalalım!" (HABER MERKEZİ)