Kılıçdaroğlu: Parti devleti son bulacak

Beylikdüzü Belediyesi ve Kaymakamlığı'nın çadır kenti İskenderun Belediyesi ve Kaymakamlığı'na devrettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, "Belediyemiz yaptı, devlete teslim ettik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kaymakamlığı, önce 6 Şubat'taki Maraş merkezli depremler, sonrasında 20 Şubat günü kentte meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerde yıkım yaşanan Hatay'da çadır kent inşa etti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İskenderun ilçesinde inşa edilen çadır kenti, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı'na devrettiklerini aktardı.

Çalık, "Afetin hemen ardından Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kaymakamlığı olarak Hatay İskenderun'da hızla kurduğumuz çadırkenti dün imzaladığımız protokol ile, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı'na devrettik. Beylikdüzü'nün bir eli hep orada olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Çalık'ın paylaşımını alıntılayan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hangisi devletçilik? 'Biz burası CHP’li demedik…' deyip övünmek mi, yaptığı çadır kenti devlete teslim etmek mi? Beylikdüzü Belediyemiz yaptı, devlete teslim ettik. Devlet yeniden devlet olacak, partiler de parti... Parti devleti son bulacak" dedi. (HABER MERKEZİ)