Kılıçdaroğlu: Kara para, sahibini getirir dedim, şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor

CHP lideri, Sırp çete liderinin İstanbul'da yakalanması haberini paylaştı: Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'metamfetamin' videosunda kullandığı "Dünyanın her köşesinden ne kadar uyuşturucu baronu, uyuşturucu çetesi varsa, paralarıyla birlikte İstanbul’a geldiler ve yerleştiler" ifadelerini bu defa bir haberle yineledi.

Twitter'dan "Kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı: Polis villanın bahçesinde ceset arıyor" haberini paylaşan Kılıçdaroğlu şu yorumu yaptı: "Kara para, sahibini getirir dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi."

'SRPSKİ KARTELİ...'

"Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin" diyen CHP lideri, "Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur" ifadelerini kullandı. 

'Uyuşturucu baronları'na Sırpça da seslenen Kılıçdaroğlu "Srpski karteli; napustite naše gradove! Ne želimo vaši prljavi novac. Upozoravam vas, izgubićete glave. Nemamo ni jedno dete da vam žrtvujemo... (Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur." (HABER MERKEZİ)