Kılıçdaroğlu: Isparta'daki skandalın sebebi özelleştirilmiş elektrik dağıtımı

Isparta'da perşembe gününden beri devam eden enerji kesintileriyle ilgili paylaşım yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, elektrik dağıtım şirketlerini ve yolları işaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Günlerce elektrik kesintisi yaşanan Isparta’da, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çekti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar" dedi.

Ispartalıların sabaha karşı karanlık ve soğukta yaşadıklarını anlatan CHP'li Akın ise, "500 bin nüfuslu koca kenti mum ve gaz lambasına mahkûm ettiler. Bu düzen değişecek #hemenseçim ile yandaş değil vatandaş kazanacak, halkımız ısınacak, karanlıkta kalmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

 

'TROLLERDE BÜYÜK SESSİZLİK'

Kılıçdaroğlu da, "Milletvekillerimiz günlerdir Isparta Halkı ile birlikte. Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik" diye belirtti. (HABER MERKEZİ)